Samsung EasyStudio

Samsung EasyStudio 1.1.1

Beheer je Samsung vanuit Windows

Excellent
9

Met Samsung EasyStudio heb je een kundige manager voor je mobiele telefoon te pakken. De gratis software vormt de interface (ofwel brug) tussen je pc en Samsung telefoons.

Fervente sms'ers schonen geregeld het telefoongeheugen op. Berichtjes opslaan op je pc is dan verhipte handig en dit is mogelijk met Samsung EasyStudio. Naast het opslaan van berichtjes wissel je met de software van ringtone of pas je contactgegevens aan. Samsung EasyStudio maakt op verzoek back-ups, ofwel reservekopietjes, van je data.

Eenmaal geïnstalleerd, controleert de software of er een kabeltje aan je pc hangt, met een uiting van digitale euforie als daar weer een telefoon aan hangt. Draadloos verbinden via Bluetooth is tevens mogelijk. De controle over je telefoon vanaf de pc is erg groot: je zendt zowaar sms'jes via de computer naar vriend of familie.

Heb je een Samsung telefoon dan is deze software bijzonder bruikbaar. De meeste opties vormen een prima oplossing voor gepruts met instellingen op je telefoon, waardoor je razendsnel berichten en contacten beheert.

Meeste downloads Sociaal & Communicatie voor Java

Meer
Samsung EasyStudio

Download

Samsung EasyStudio 1.1.1

Beoordelingen about Samsung EasyStudio